Velteraški UFC 202 se nastavlja, Means se bori protiv Stricklanda

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.06.2016 23:54h Autor:

Tim Means

UFC 202 nastavlja puniti svoj program borbama u velter kategoriji te su potvrdili i šestu unutar te divizije. Tim Means se vraća sa suspenzije i bori se protiv velikog talenta Seana Stricklanda.

Means je sklopio nagodbu po kojoj je suspendiran na samo šest mjeseci, nakon što je pao na doping testu te se može vratiti sredinom kolovoza, a UFC nije čekao nego je jednom od svojih najaktivnijih boraca odmah ugovorio nastup. Tako će se Means naći na UFC 202 i to protiv jednog od najvećih talenata u UFC-u.

Jer Sean Strickland je slavio u pet od svojih šest borbi, a jedini mi je poraz nanio Santiago Ponzinibbio, i to u jednoj vrlo neizvjesnoj borbi, koja je mogla otići na obje strane. U svojoj posljednjoj borbi savladao je Toma Breesea, a bila je to borba dva vjerojatno najveća talenta do 77 kilograma, gdje je Strickland tog dana bio bolji te nastavlja svoj put prema vrhu.

Means je također slavio u pet od svojih posljednjih šest borbi, a bolji od njega je u tom periodu bio tek Matt Brown. Obojica boraca pucaju na Top 15 poredak i ne bi trebalo čuditi ukoliko se pobjednik tamo i nađe.

UFC 202 održava se 20. kolovoza, a predvode ga Conor McGregor i Nate Diaz.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI