Veliki UFC-ov potencijal optužen za dvostruko silovanje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.09.2018 19:11h Autor:

Abudl Razak Alhassan

UFC-ov član velter kategorije, Abdul Razak Alhassan, mogao bi se naći u velikim problemima ukoliko se pokrene tužba nakon tvrdnji jedne djevojke. Naime, ona je izjavila kako je sve popularniji UFC-ov nokauter silovao nju i njenu prijateljicu.

Iako je u pitanju događaj od prije šest mjeseci, u javnost je izašao tek sada, budući da se 33-godišnji Alhassan u ponedjeljak morao javiti sudu, koji mu je u travnju prihvatio 20.000 dolara jamčevine, nakon što su se optužbe prvi put pojavile. Naime, u pitanju je situacija za koju žrtva tvrdi da se dogodila dok je UFC-ov velteraš radio kao izbacivač u noćnom klubu u mjestu gdje živi. U pitanju je Fort Worth u saveznoj državi Texas.

U pitanju su djevojke od 22 i 20 godine, a priča ove mlađe, koju je iznijela policiji glasi ovako. Njih dvije krenule su na rođendansku zabavu u noćni klub gdje je Alhassan radio kao izbacivač. Budući da je jedna maloljetna, ova druga je zamolila UFC borca da ih obje pusti na tulum, što je on prihvatio uz uvjet da mu 22-godišnjakinja da svoj broj telefona. Na tulumu su konzumirale alkohol te je izjavila kako je u jednom trenutku vidjela prijateljicu gdje se ljubi s Alhassanom, a dodala je kako se sjeća povratka kući, tijekom kojeg je Alhassan njenu prijateljicu odnio u krevet. Djevojka kaže kako je mislila da je on nakon toga napustio kuću te je otišla u kuhinju. Pri povratku u svoju sobu, tvrdi da je vidjela Alhassana kako stoji u kutu te da ju je isti uhvatio s leđa, položio na krevet, skinuo joj gaćice i silovao ju. Tvrdi da je nakon toga isto to napravio i njenoj prijateljici koja je ležala u besvjesnom stanju.

Alhassan je nakon toga napustio kuću, rekla je, dodavši kako je onda otišla kod svoje majke. Majka je na njenoj prijateljici, koje je bila djelomično gola te je povraćala, pronašla iskorišteni prezervativ, kojeg je spremila te kasnije dala policiji. 22-godišnjakinja nije dala nikakvu izjavu, odnosno rekla je kako se ne sjeća ničega od te večeri.

Alhassan je u razgovoru s policijom, odmah nakon tog događaja, rekao kako je djevojke otpratio samo do automobila. Više o ovom slučaju nije poznato, a borac se nakon ovih informacija nije javljao novinarima, kao što nitko iz UFC-a nije htio komentirati događaj dok se ne zna više detalja.

Što se tiče njegove UFC karijere, Alhassan je ovog mjeseca upisao pobjede protiv Nica Pricea na UFC 228 eventu, a za nju mu je trebalo samo 43 sekunde. Bila mu je to četvrta pobjeda u pet UFC nastupa, čime je svoj profesionalni omjer doveo na 10-1. Sve pobjede ostvario je nokautom u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI