Veliki obrat – Jones u prvom intervjuu nakon skandala: Ja nisam ovisnik o kokainu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2015 08:32h Autor:

Jon Jones

Još uvijek se nije potpuno slegla prašina oko kokainskog skandala UFC-ovog prvaka Jona Jonesa. Jon je navodno u rehabilitacijskoj klinici proveo samo jednu noć, a u petak je objavljena vijest da je UFC kaznio Jonesa s 25 000 dolara zbog kršenja UFC-ovog kodeksa ponašanja. FOX Sports 1 će 19. siječnja emitirati intervju s Jonom Jonesom te će ovo biti prvi put nakon skandala da prvak izlazi u javnost.

U video "teaseru" koji je emitiran kako bi se privuklo gledateljstvo, Jones je najavio svojevrsni obrat u ovom skandalu. On je, naime, glasno i jasno poručio da "nije ovisnik o kokainu, pa da čak nije niti čest korisnik". To je u potpunoj oprečnosti prema dosadašnjoj očito isceniranoj priči u kojoj se UFC-ov prvak prijavljuje u kliniku za odvikavanje, a UFC mu daje svesrdnu podršku i "moli se za njegovo izlječenje".

"Morao sam objašnjavati puno ljudi da ja u nikakvom slučaju nisam kokainski ovisnik. Ja ga čak niti ne koristim često. Samo sam napravio tako glupu grešku i uhvaćem sam na djelu", poručio je Jones!

Malo po malo stvari dolaze na vidjelo. Umjesto osude, kažnjavanja svog prvaka i otkazivanja meča protiv Cormiera, zato jer je se drogirao kokainom, UFC se odlučio na varijantu zataškavanja, a kasnije i izazivanja samilosti kod javnosti. Jones se navodno ponizno prijavio u  kliniku za odvikavanje, a Dana White mu tužnih očiju daje podršku. Kasnije se ispostavilo da je Jones u klinici proveo tek jedan dan, a najnoviji intervju je potpuni obrat. Sada tvrdi da nije niti ovisnik te da se samo radi o njegovoj lošoj procjeni.

Jedva čekamo puni intervju…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI