Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velika većina Vas smatra da UFC ide u krivom smijeru! | Fight Site

Velika većina Vas smatra da UFC ide u krivom smijeru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.05.2017 11:48h Autor:

UFC

Kako je Nate Diaz u intervjuu za MMAFighting prije nekoliko dana rekao: “ništa se previše ne događa u UFC-u, samo svi nešto plaču kao kujice…”

I zaista, “nestankom” Conora McGregora i Ronde Rousey, te stišavanjem braće Diaz, nastala je određena medijska rupa u elitnoj svjetskoj promociji. “Hype” koji je 2017. vladao zbog super mečeva koje smo praktički svakog vikenda imali prilike pratiti je splasnuo. Sve se glasnije čuju žalopoljke mnogih boraca koji su nezadovoljni svojim ugovorima, koji ne žele nositi Reebok, koji se žale zbog privilegiranog statusa nekih drugih boraca, koji žele sindikat boraca, koji žele drugačiji smijer kompanije…

To nas je potaknulo na novu anketu u kojoj smo vas prije nekoliko dana pitali: “Ide li UFC u dobrom smijeru?”.

Došao je trenutak rezimiranja rezultata koji su zabrinjavajući po UFC. Naime, čak 71% glasova je otišlo na odgovor “Ne, ne sviđa mi se razvoj situacije”. To vrlo zorno odražava nezadovoljstvo najvećeg broja fanova koji sada žale za erom braće Fertitta i onim starim Danom Whiteom.

Drugi najpopularniji odgovor koji je dobio 16% jest “Privatna kompanija, njihova stvar”. I zaista, radi se o potpuno privatnoj firmi koja sama određuje način svog poslovanja i razloge za iste. Vjerojatno imaju plan i program radi kojeg i vuku ovakve poteze… To što se on ne sviđa fanovima UFC-a, to je već drugi par rukava.

S 8% glasova na trećem mjestu je odgovor “Da, rastu i napreduju”. To pokazuje da postoje i oni koji vjeruju da UFC u biti ide prema naprijed te da će vrijeme pokazati da su potezi koje vuku dugoročno dobri i pozitivni.

Najmanji broj glasova, samo 5% dobio je odgovor “Briga me za UFC”.

Hvala svima na glasovima i odvojenom vremenu. Komentare rezultata ankete možete “postati” ispod članka!

Ide li UFC u dobrom smijeru?
  • Ne, ne sviđa mi se razvoj situacije. x 366 puta71%
  • Privatna kompanija, njihova stvar. x 80 puta16%
  • Da, rastu i napreduju. x 41 puta8%
  • Briga me za UFC... x 26 puta5%

Ukupno glasano: 513 puta

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI