Velika pobjeda UFC-a: "Rampage" se oslobodio Bellatorovih okova i nastupa već ovog vikenda na UFC-u 186!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.04.2015 11:14h Autor:

Quinton Jackson

Quinton "Rampage" Jackson se definitivno vratio u UFC te će nastupiti već narednog vikenda na UFC-u 186. Velika je to vijest koja će najviše potresti konkurentski Bellator, a posljedica je odluke Vrhovnog suda u New Jerseyju koji je poništio prvu odluku suda i presudio u korist UFC-a.

"Vrlo smo zadovoljni odlukom suda u New Jerseyju koja dozvoljava Rampageu da se bori ove subote u Montrealu", poručio je White i dodao:

"Veselim se gledati Jacksona ponovno u oktogonu."

Prema riječima čelnika UFC-a, dvoboj će se održati u "catchweight" kategoriji do 97 kilograma.

"Kod Rampagea je poznato da uvijek donosi napetost. Ulazi u meč kako bi nokautirao svog protivnika i to jako volim kod njega. Borit će se protiv Maldonada, još jednog borca koji voli izmjenjivati udarce i ići na sve ili ništa. Ova dva borca su uvijek zabavni za gledati", poručio je šef UFC-a.

Bivši prvak nije nastupio u oktogonu još od siječnja 2013. kada je poražen od Glovera Teixeire. Tada je potpisao ugovor s Bellatorom te je krenuo s tri pobjede u  novoj promociji. U prosincu prošle godine se ponovno odlučio vratiti u "staro jato" zbog, kako je rekao, kršenja ugovornih odredbi jer Bellator nije na pravi način promovirao njegove borbe i nisu odrađivali svoj dio posla na način koji je bio dogovoren. Nadalje, Jackson je tvrdio da mu nisu željeli dostaviti rezultate prodaje Bellator 120 PPV-a.

Ranije ovog mjeseca Bellator je dobio parnicu protiv Jacksona, no njegov pravni tim se žalio i na koncu pobijedio na Vrhovnom sudu.

"I dalje vjerujemo da je prva odluka suda bila ispravna i sada pokušavamo evaluirati naše mogućnosti", službena je izjava Bellatora.

Steve Boss, koji je poslužio kao zamjena u slučaju da Jackson ne bude mogao nastupiti, će dobiti novac kao da se borio u Kanadi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI