Velika gesta glavne zvijezde posljednjeg UFC-ovog eventa: “Nastalu pozornost želim iskoristiti za humanitarne svrhe”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.12.2017 09:46h Autor:

Brian Ortega (Instagram)

Više nema nikakve dvojbe i slobodno možemo reći da UFC u liku i djelu Briana Ortege polako dobiva novu zvijezdu i ozbiljnog kandidata za izazivačku poziciju u perolakoj kategoriji.

Ovaj 26-godišnji američki borac proteklog je vikenda u glavnom meču UFC Fight Night 123 priredbe upisao najveću pobjedu u karijeri. Specijalist za preokrete ovoga je puta do pobjede stigao ugušivši elitnog borca poput Cuba Swansona.

Za Ortegu je ovo bila 13 pobjeda u karijeri koja još uvijek ne zna za poraz.

I dok bi mnogi iskoristili novonastalu situaciju za prozivke i organizaciju nekih novih dvoboja, Ortega je i tu pokazao da se razlikuje od drugih.

“Nastavit ću raditi ono što uvijek radim. Blagoslovljen sam i sretan što sam ovdje. Ja stvarno želim pomagati ljudima. Stoga želim i iskoristi ovu pozornost, ali ne samo zbog sebe. UFC je uložio puno novca kako bi me promovirao i sada, kada se čuje za moje ime, ja ga želim iskoristiti za pomoć drugima. To mi je prioritet. Obožavam djecu i volim im pomagati. Nisam savršena osoba, ali imam savršeno srce.

Previše je negativnosti u ovom svijetu i ja ne želim biti netko tko će samo govoriti – ‘Ajmo učiniti svijet boljim.’ Ja želim biti pokretač promjena koje želite vidjeti. Od svoje 20-te godine se bavim humanitarnim radom i sada, kada sam na ovako velikoj pozornici, namjeravam iskoristiti ovu priliku da pomognem što većem broju ljudi.”

A post shared by MMA Videos (@fightsmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI