Veličković pred ispitom karijere, UFC mu dodijelio Britanca skora 14-0

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.08.2017 17:23h Autor:

Veličković vs. Musoke (foto: Igor Mičić)

Bojan Veličković će svoju novu UFC borbu odraditi za četiri tjedna u Rotterdamu, a tamo ga čeka izuzetno težak ispit u liku Darrena Tilla, do sada neporaženog britanskog borca.

Veličković je tako novu borbu dobio samo tjedan dana nakon što je potpisao novi ugovor s UFC-om te će imati četiri tjedna da se priprema za event kojeg u Rotterdamu predvode Stefan Struve i Aleksandar Volkov. Veličković je novi ugovor zaradio impresivnim nastupom krajem svibnja u Švedskoj, kada je savladao Niko Musokea nokautom, usput zaradivši i svoj prvi UFC bonus. No, UFC ga ne namjerava štedjeti.

Jer Darren Till je sve samo ne lagan protivnik. Britanski borac koji je protekle četiri godine živio u Brazilu, do sada u karijeri nije doživio poraz. Njegov skor je 14-0-1, a jedina borba bez pobjednika mu je protiv Nicolas Dalbya, ujedno jedna od najboljih borbi 2015. godine. Nakon što prošle godine nije nastupao zbog ozljeda, ove se vratio pobjedom nad Jessin Ayariem, na istom eventu gdje je Veličković savladao Musokea.

Bojan Veličković u ovu borbu može ipak ući opuštenije nego u neke prethodne, budući da mu je novim ugovorom promocija ukazala povjerenje te više iznad sebe nema toliki pritisak. Možda upravo protiv Tilla odradi još bolju borbu nego što je to bilo Stockholmu. Hoće li u tome uspjeti, saznati ćemo 2. rujna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI