Veličković i Hadžović nagrađeni bonusima za najbolje izvedbe!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.05.2017 23:11h Autor:

Bojan Veličković i Damir Hadžović

Sjajna večer za Bojana Veličkovića i Damira Hadžovića postala je još bolja nakon što su srpski i bosansko-danski borac saznali kako su nagrađeni s 50.000 dolara bonusa za najbolje izvedbe večeri. Borbom večeri proglašena je, naravno, glavna borba eventa između Alexandera Gustafssona i Glovera Teixeire.

Neupitno je bilo kako će Gustafsson i Teixeira zaraditi bonus za borbu večeri nakon što su odradili nevjerojatnu 21 minutu borbe, ali svakako je bilo vrlo zanimljivo čekati i vidjeti hoće li veliku nagradu zaraditi Damir Hadžović ili Bojan Veličković. Na kraju su nagrađeni obojica te kući odlaze uz velike pobjede, ali i poprilično bogatiji nego što su došli u Stockholm.

Hadžović je nagrađen za savršeno precizan udarac koljenom, kojim je preokrenuo borbu koju je uvjerljivo gubio, došao do velike pobjede i sigurno si osigurao ostanak u UFC-u barem još neko vrijeme, odnosno još minimalno dvije borbe. 50.000 dolara svakako su uljepšali večer ovom sjajnom momku.

A što tek reći za Bojana Veličkovića, kojem je borba protiv Nica Musoka uistinu bila pravi ispit zrelosti i spremnosti za UFC. I nije mogao zamisliti bolji način kako taj ispit položiti. Ovaj bonus svakako će mu biti poticaj da nastavi još bolje, jer ima nevjerojatan talent i potencijal, a nakon druge UFC pobjede sigurno će trenirati još kvalitetnije te u iduće borbe ulaziti s manje pritiska. A na taj način može biti samo još bolji!

Čestitamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI