Velasquezov trener: Werdum nema šanse, Cain će ga ubiti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.06.2015 09:49h Autor:

Cain Velasquez

Sljedećeg vikenda, u noći sa subote na nedjelju 14. srpnja u 4 sata ujutro održat će se UFC 188, na kojem ćemo u borbi za naslov prvaka u teškoj kategoriji gledati Caina Velasqueza i Fabricija Werduma.

Fabricio Werdum je do naslova privremenog prvaka u teškoj kategoriji došao pobjedom protiv Marka Hunta u studenom prošle godine. Velasquez je pak posljednju borbu imao još u listopadu 2013. Nakon oporavka od ozljeda sljedećeg vikenda vraća se u oktogon, a njegov trener Javier Mendez uvjeren je kako će sigurno doći do pobjede.

"Siguran sam u Caina uoči ovog meča. Ubit će ga. Werdum nema šanse. Cain će s njim raditi što želi. Junior dos Santos je još uvijek najveća prijetnja Velasquezu uz dužno poštovanje prema svim ostalim borcima. Cain i Junior su na jednoj drugoj razini. To su činjenice. Werdum može dokazati da nisam u pravu, ali ne vjerujem da će to učiniti.", izjavio je Velasquezov trener Javier Mendez.

"Werdum se neće moći nositi s intenzitetom koji donosi borba. Njegova je prilika nokaut ili submission. Odlukom sudaca neće doći do pobjede. Nitko ne može pobijediti Caina odlukom sudaca."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI