Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquezov trener: Dvije, tri pobjede za Caina i onda opet pojas | Fight Site

Velasquezov trener: Dvije, tri pobjede za Caina i onda opet pojas

UFC 22.12.2011 12:01h Autor:

Cain Velasquez vs. Junior dos Santos

Cain Velasquez je odmah nakon gubitka svog pojas od Juniora dos Santosa obeća: Vratit ću se i bit ću ponovno prvak. Njegov trener, Javier Mendez tvrdi da Meksikancu treba nekoliko pobjeda i da će opet biti spreman jurišati na titulu.

“Cain zna da je zeznuo stvar, no nada se da će imati priliku boriti se ponovno za titulu prvaka. Možda već nakon dvije ili tri borbe. Trenutačno mora dokazati da zaslužuje priliku, stoga treba pobijediti sljedeća dva protivnika i to na vrlo uvjerljiv način. Tada bi Zuffa mogla reći: OK zaslužuješ novu šansu”, izjavio je Mendez u razgovoru za Tatame.

“Čim je počeo trenirati za borbu, prva stvar što sam mu rekao jest da s Juniorom ne smije izmjenjivati udarce. Rekao sam mu da ne smije stajati ispred njega jer se radi o sjajnom boksaču, najboljem u ovom sportu. Čim to napraviš, već si gotov. To se upravo i dogodilo. Cain je stao ispred njega, a Junior je pogodio desnicom. Pobijedio je onaj tko je nametnuo svoju igru”, zaključuje Velasquezov trener.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI