Velasqueza novinari “uhvatili” na odmoru u Koreji, otkrio kada se vraća u Octagon

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.10.2017 15:08h Autor:

Cain Velasquez

I dok MMA svije raspravlja o njegovoj budućnosti i pitanju svih pitanja “kada će se vratiti Cain Velasquez?”, bivši UFC prvak odmara u – Južnoj Koreji!

S obzirom da se u Octagon neće vratiti ove godine, a upitno je hoće li to biti slučaj i u prvoj polovici iduće, Velasquez je odlučio turistički posjetiti Koreju. Lokalni novinari su ga uspjeli udobrovoljiti i napraviti s njim intervju što je prava rijetkost u posljednje vrijeme. Intervju koji dosta toga otkriva.

“Supruga će mi roditi vrlo skoro, možda već sljedeći tjedan i želim se fokusirati na to. Želim iskustiti to na pravi način i želim biti sa svojom obitelji. Jednom kada se dijete rodi, tada ću se vratiti. Možda će to biti negdje sredinom iduće godine. Ali kada se vratim, bit ću 100 posto spreman.”

Upitan o tome s kime će se boriti u povratničkom meču, Velasquez odgovara da mu je nebitno je li to dvoboj za titulu ili nije…

“Koga god mi UFC da. Stvarno me nije briga. Bit ću spreman.”

Intervju nije mogao proći bez Conora McGregora i njegovog meča s Floydom Mayweatherom. Iako je od njega prošlo gotovo dva mjeseca “main stream” mediji ga i dalje “žvaču”…

“Mislim da je Conor pokazao i dokazao da je naš sport legitiman. Također je pokazao da mi UFC borci možemo uspješno nastupati u svemu; od BJJ-a do boksa”, objašnjava svoj stav.

I problematični Jon Jones te njegov doping skandal su došli na “meni” korejskih novinara. Upitan o anaboličkim steroidima i njezinoj zlouporabi, Velasquez odgovara:

“Mi ne trebamo takve supstance da bi bili bolji borci. Mi samo trebamo težak i naporan rad da bi bili natjecatelji. Ja osobno želim da svi borvi igraju pošteno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI