Velasquez: Svi su vidjeli da mogu prebiti Dos Santosa, a to ću i ponoviti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.10.2013 08:50h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez slovi kao poprilični favorit u svom trećem po redu okršaju protiv Juniora dos Santosa, a to može prvenstveno zahvaliti činjenici da je u njihovoj protekloj borbi bio izuzetno dominantan.

Meksičko-američki borac uvjeren je da će se sličan scenarij ponoviti i ovog puta na UFC-u 166, samo što bi u ranim nedjeljnim jutarnjim satima ipak možda mogli vidjeti i slavlje prekidom.

"Osjećam se odlično. Mi smo dvojica najboljih boraca u teškoj kategoriji, obojica smo gladni pobjeda i zato želim slaviti na UFC-u 166. Junior je brz borac, još uvijek je snažan, ima dobru tehniku i prilično je čvrst. Sve u svemu, jako težak protivnik. Očekujem da će mi ovog puta borba ipak biti teža nego što je bila posljednji put", smatra Cain.

No, unatoč tome Velasquez je potpuno uvjeren u svoju pobjedu.

"Jedina pozitivna stvar koju je doživio u toj posljednjoj našoj borbi je činjenica da ga nisam završio prekidom. U svemu ostalom sam ga prebio, a on meni nije napravio ništa. Svi su vidjeli što mu mogu napraviti, a slično planiram ponoviti i ovog puta", poručio je Velasquez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI