Velasquez: Sparinzi protiv Cormiera uvijek su pravi mali rat!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.03.2013 09:21h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez zahvaljujući treniranju u American Kickboxing Academyju, jednom od najboljih MMA klubova u SAD-u, skupa s Danielom Cormierom razvio je vrlo veliko prijateljstvo s tim suborcem koji je osvojio Strikeforceov Grand Prix teškaša.

Nakon što se Strikeforce ukinuo, Cormier je također stigao u UFC te je teoretski došlo do šanse da se njih dvoje bore međusobno, što oni ipak ne žele.

Cain je još jednom potvrdio da ima iznimno visoko mišljenje o Cormieru s kojim sparira nekoliko puta tjedno.

"Naši sparinzi uvijek su poput malog rata, nikad se neću boriti s nekime tko je čvršći od Cormiera. Nas dvojica obično spariramo tri puta tjedno i nema nikakve sumnje da idemo do svojih granica na svakom treningu. Cormier je još uvijek relativno nov u ovom sportu i njegov napredak je cijelo vrijeme itekako vidljiv, a to se može primijetiti i u borbama. Gdje god se borio, Daniel će biti prvak. Nakon što odradi meč protiv Franka Mira najavio je odlazak u polutešku kategoriju i želi se boriti protiv Jona Jonesa, a uvjeren sam da je to meč u kojem on može slaviti", rekao je aktualni prvak UFC-a u teškoj kategoriji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI