Velasquez se slaže s Dos Santosom: Fedor je najbolji teškaš svih vremena!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2012 08:10h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez barem se u jednom slaže s Juniorom dos Santosom. Oboje smatraju Fedora Emelianenka najboljim MMA borcem svih vremena, pogotovo kada se uzima u obzir samo teška kategorija.

Posljednja subota ove godine donijet će nam veliki revanš Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza. Potonji će pokušati vratiti pojas prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo, no tek ćemo vidjeti hoće li biti u tome uspješan.

Cain je upravo u borbi protiv Juniora izgubio svoju titulu prije gotovo godinu dana, pa vjeruje da je iz tog poraza izvukao neke pouke i sada zna ipak nešto bolje kako odraditi borbu protiv Dos Santosa. Prvenstveno se to odnosi na činjenicu da mora biti aktivniji u kavezu i manje čekati.

Razmišljanja Juniora i Caina u mnogočemu se razilaze, no u jednom su ipak suglasni. Fanovi su nedavno postavili pitanje Cainu tko mu je najbolji borac u teškoj kategoriji, a odgovor koji je dao sličan je onome Juniora od nekoliko dana ranije.

"Ja sam uvijek volio gledati Fedora. Tijekom Pride dana bio je najbolji borac i ja ga također smatram najboljim. Ne bih komentirao da li njegove uspjehe umanjuje činjenica da se nije borio u UFC-u, ali mogu reći da se u Prideu borio protiv svih najboljih", odgovorio je Cain.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI