Velasquez razmatra meč protiv Jona Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.05.2015 11:25h Autor:

Cain Velasquez

Mnogi bi UFC fanovi jednog dana voljeli vidjeti super-fight između Jona Jonesa i Caina Velasqueza. Dvojac je vladao svojim kategorijama i o toj se borbi razmišljalo. Nažalost, sada smo prilično daleko od nje. 

Jon Jones ostao je bez naslova UFC prvaka u poluteškoj kategoriji nakon što je pobjegao s mjesta prometne nesreće koju je uzrokovao. Suspenzija ga je udaljila od oktogona i pitanje je kad bi se mogao vratiti jer prvo mora srediti svoj privatni život i probleme u koje je upao. Prije toga suvereno je vladao poluteškom kategorijom te je posto najmlađi UFC prvak u povijesti, a naslov je uspješno branio osam puta.

Za to vrijeme Cain Velasquez je postao vladar teške kategoriji. Naslov je preoteo Junioru dos Santosu, a potom ga je uspješno branio protiv Antonija Silve i dos Santosa. Dok su bili na vrhu aktualna je postala priča o njihovom međusobnom obračunu. No, prvo su ozljede zaustavile Velasqueza, a sad je Jones daleko od oktogona.

"Mislio sam da nas samo par borbi dijeli od međusobnog meča. Sada ne znam koliko smo daleko od te mogućnosti. Vidio sam da nam se putevi mogu križati i još uvijek mislim da postoji mogućnost te borbe kad se Jones vrati.", izjavio je Cain Velasquez.

Cain Velasquez nije bio u oktogonu od listopada 2013., a sad ge očekuje povratak i borba protiv Fabricija Werduma koja bi se trebala dogoditi 13. lipnja na UFC-u 188.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI