Velasquez prihvatio Jonesov izazov!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.12.2012 08:43h Autor:

Cain Velasquez

Jon Jones prije nekoliko je dana otkrio da zaista planira prije ili kasnije svoju karijeru nastaviti u teškoj kategoriji, no to će tek kada se približi težini od 110 kilograma. Iako nije poznato kada bi se to točno moglo dogoditi, vjerojatno ne prije 2014. godine, svejedno je otkrio koga želi za prvog protivnika. To je Cain Velasquez, koji je njegov izazov i prihvatio!

Idući izazivač za UFC-ovu titulu prvaka u teškoj kategoriji ima meč na koncu ove godine, u oktogonu će se nakon 13 mjeseci naći ponovno s Juniorom dos Santosom koji mu je tu titulu i preoteo. Cain vjeruje u svoje sposobnosti, no ipak izričito ne želi najaviti svoju pobjedu, jer je svjestan da će meč biti iznimno težak. "Razmišljam o svemu prije borbe s Juniorom kako bih bio spreman, pa tako i o svim oblicima pobjede, od brzih nokauta, sve do naporne borbe i odlaska do sudačke odluke. Ja imam svoj plan koji ću pokušati realizirati, no teško je predvidjeti što će se događati u pet rundi."

Cain ipak ne skriva da je njegova želja da se borba preseli u parter, gdje se ipak smatra u prednosti. "Dos Santosa je iznimno teško srušiti na pod, radi se o borcu koji je zaista kompletan. No, poznato je da je on ipak bolji udarač, a ja sam u prednosti u parteru. Bez obzira na to ja ću biti spreman na sve."

Kad je u pitanju Jonesov izazov, nekadašnji teškaški prvak nema ništa protiv toga. "Borba protiv Jones bila bi jedna od opcija, radi se o velikom borcu. Ako dođe u tešku kategoriju vrlo bih rado s njim odradio meč, smatram ga jednim od najboljih boraca i iznimno ga poštujem", rekao je Cain.

Američki borac meksičkih korijena odgovarajući na pitanja fanova također je otkrio da se divi Fedoru Emelianenku koji mu je omiljeni borac, ali i priznao da se malo boji duhova.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI