Velasquez ponovno najavio mogući prelazak u WWE: “Ne želim biti samo epizodist, želim ući u to sa 100 posto!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.02.2019 10:19h Autor:

Cain Velasquez

MMA fanovi su napokon dočekali povratak bivšeg UFC prvaka u teškoj kategoriji Caina Velasqueza. Meksikanac se vraća narednog vikenda (nedjelja na ponedjeljak) na prvoj ikada UFC on ESPN priredbi, a protivnik u “main eventu” mu je opasni nokauter Francis Ngannou.

Dio priprema za meč protiv “Predatora” bivši prvak je odradio i u WWE Performance Centru, ustanovi koja trenira pro-hrvače u WWE-ju. S obzirom da je Velasquez veliki ljubitelj pro-hrvanja, ali da je u prošlosti iskazivao želju da se jednom okuša u njihovom ringu poput recimo Ronde Rousey, medije je zaintrigirao njegov odlazak u WWE Performance Centar.

“To je bila prilika za mene, prilika u kojoj sam mogao vidjeti mogu li se uopće baviti time. Prenosi li se moje hrvanje iz onoga što sam radio u prošlosti, u nešto što je potpuno drugačije? To sam saznao tamo. Učio sam vrlo brzo mnogo stvar jer sam imao iskustva u hrvanju i MMA-ju”, izajvio je Velasquez u recentnom intervjuu.

Ipak, UFC-ovac naglašava da su dvije stvari jako različite.

“Mnogo je sve drugačije nego ono čime se mi bavimo u MMA sportu. Iako imamo timove i u MMA-ju, čitav sport je nekako fokusiran na pojedinca. Iako se i WWE čini da je takav, zapravo nije. Ljudi ovdje surađuju. Recimo Tripe H pomaže svima da dosegnu svoj najbolji nivo. To je nešto što nisam iskusio još od srednje škole ili fakulteta. Osjetio sam vrlo pozitivnu radnu atmosferu.”

Velasquez je u prošlosti više puta naglašavao da bi se jednog dana volio okušati u pro-hrvanju kao veliki fan te vještine. I dalje je itekako zainteresiran…

“Transformacija je za mene bila vrlo lagana. Morao bih trenirati nekoliko mjeseci da dostignem nivo, ali… Ako bih se ovime bavio, ne bi to radio povremeno i pojavljivao se samo na nekim eventima. Ako ću se ovime baviti, dat ću 100 posto sebe u taj projekt!”, zaključuje Velasquez o prelasku u WWE.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI