Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquez: Pogledajte me i vidjet ćete da nemam veze sa steroidima! | Fight Site

Velasquez: Pogledajte me i vidjet ćete da nemam veze sa steroidima!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2013 09:10h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Cain Velasquez uskoro će braniti svoju titulu prvaka koju je osvojio krajem 2012. godine, odnosno vratio je u svoje vlasništvo nakon 13 mjeseci, ali nije na to stavio fokus u svom posljednjem kontaktu s medijima.

Američki borac meksičkih korijena progovorio je o sve češćim doping testiranjima u UFC-u, kao i sve brojnijim slučajevima da borci na tim istim testovima padaju te zatim budu suspendirani ili čak kažnjeni otkazom. Cain smatra da je upravo on, uz svog jako dobrog prijatelja Daniela Cormiera, pravi primjer borca koji nikad nije imao veze sa steroidima i ostalim ilegalnim supstancama.

"Pravila postoje i njih se moraju svi držati. Ja sam prirodan sportaš i smatram da bi svi koji se bore protiv mene također morali biti takvi. Nitko ne bi smio imati nedozvoljenu prednost. Upravo smo Cormier i ja mnogima prva asocijacija kada se priča o borcima koji sigurno ne koriste steroide. Samim pogledom na nas može vam biti očito da ne koristimo takve stvari. Čak i da koristimo steroide, onda bi to bili neki stvarno loši. Oboje smo zagovornici što češćeg testiranja, treba biti jednak prema svima. Ja se nadam da će jednog dana borci prestati koristiti slične stvari jer će napokon postati svjesni da će u protivnom biti uhvaćeni", rekao je Cain.

Spomenimo i da je jedan od posljednjih koji su zbog dopinga dobili otkaz u UFC-u upravo njegov klupski suborac Lavar Johnson.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI