Velasquez: Ovog puta nema čekanja, uzimam pojas natrag!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.12.2012 09:27h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez iznimno je motiviran. Godinu dana nakon teškog poraza i gubitka titule prvaka zahvaljujući pretprljenom nokautu u meču s Juniorom dos Santosom dobio je priliku za osvetu, a očito je zaista i namjerava iskoristiti.

Njihov prvi okršaj nije predugo trajao, no to je velikim dijelom i Cainova krivica koji kao da je oklijevao s borbom u studenom 2011. godine, pa će ovog puta pokušati izbjeći napraviti sličnu pogrešku.

"Ozljeda svakome stvori određene probleme, ali sada se osjećam odlično, baš kao što je to bio i slučaj prije meča protiv Antonia Silve. U prvom meču s Dos Santosom naučio sam da ne smijem čekati, već da moram odmah krenuti sa svojim napadima i taktikom. Iako je prva borba bila kratka, ja sam bio prepasivan. To nije moj stil, tako se ja inače ne borim. Ovog puta bit ću ofenzivniji i potpuno sam siguran da ću vratiti taj pojas", rekao je Cain.

Izravan prijenos iz Las Vegasa u noći sa subote na nedjelju 30. prosinca s početkom u 04:00h pogledajte na Fight Channel PPV-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI