Velasquez: Ovog puta ja napadam!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2012 11:17h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Cain Velasquez dobio je ono što mnogi žele, priliku za revanš, a to je pritom i prilika da vrati pojas prvaka UFC-a u svoje vlasništvo. Prvi dvoboj trajao je iznimno kratko, no ovog puta priprema se ipak malo žešći okršaj.

Upravo zbog toga taktika će biti nešto malo drukčija, Cain smatra da je u prvoj borbi protiv Juniora bio previše pasivan i baš zato najavljuje da će ovog puta nešto više napadati.

"Ono što nisam radio u prvoj borbi sada moram, tako da je cilj napadati. Prije godinu dana kao da sam čekao da on mene udari, ali sada ću se držati svog stila, krenut ću napadački, jer to je poraz iz kojeg sam ipak nešto naučio. Meni je bilo potpuno jasno gdje sam pogriješio u prvoj borbi i kao da je poraz više pogodio one koji se nalaze oko mene. Ja nisam previše gubio san, ali sada ću tu titulu vratiti. Junior je jedino o čemu razmišljam tijekom treninga", otkrio je Velasquez.

Izravan prijenos iz Las Vegasa u noći sa subote na nedjelju 30. prosinca s početkom u 04:00h pogledajte na Fight Channel PPV-u!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI