Velasquez: Ovo mi je bila najteža borba u karijeri!

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.12.2012 10:00h Autor:

Cain Velasquez (foto: MMA Fighting)

Cain Velasquez trenutno spada među najsretnije osobe u MMA svijetu. Nakon 13 mjeseci uspio je vratiti titulu prvaka UFC-a u svoje ruke, no nije bilo nimalo lako odraditi svih pet rundi.

Dos Santos bio je lošiji nego što su mnogi očekivali, borba je trajala punih 25 minuta, ali sjajni Amerikanac meksičkih korijena ipak je imao nakon borbe dovoljno snage za slavlje i komentar o upravo završenom meču.

"Ovo je bila najteža borba koju sam odradio. To je sve za moje trenere i ostale koji su mi pomogli. Dos Santos je vrlo opak. Osjećaj je sjajan, ovo je božićni poklon za moju suprugu", rekao je Cain još u oktogonu.

Malo kasnije Cain je ipak uspio malo pribrati dojmove i detaljnije komentirati svoju veliku pobjedu. "Drago mi je što sam nakon godinu dana uspio dokazati ono što sam pričao. U prvoj rundi kod onog strašnog udarca bio sam svjestan da sam dobro pogodio, ali nisam bio kasnije u dobroj poziciji iz koje bih mogao udarati kako treba, pa se nisam htio trošiti. Ja sam se fokusirao na ritam i svoju dominaciju u parteru, a to mogu zahvaliti odličnim pripremama u kojima su mi također pomogli Daniel Cormier i Todd Duffee", rekao je Cain.

Bilo bi zanimljivo čuti i njegov komentar na riječi Dane Whitea nakon UFC-a 155 o mogućnosti da se organizira i treća borba između njega i Juniora dos Santosa. Trenutno nije poznato koga Velasquez preferira kao izazivača, je li to možda Alistair Overeem ili bi i on radije još jednom u oktogon s Juniorom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI