Velasquez otkrio razočaravajuće vijesti o svom povratku (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2017 11:09h Autor:

Cain Velasquez (Facebook)

Ako ste se nadali da bi Stipe Miočić i Cain Velasquez mogli ukrstiti rukavice još u 2017. godini, to se nažalost neće dogoditi. Nakon duge medijske šutnje Cain se pojavio na UFC-u 215 gdje je dao kratak, ali informativan intervju za MMA Fighting.

Legendarni teškaš već godinama muku muči s ozljedama, više od godine dana se pokušava oporaviti dovoljno da bi se vratio u Octagon, no taj proces i dalje nije gotov. Priznao je to u razgovoru s Arielom Helwanijem…

“S obitelji sam. Pokušavam zacijeliti.”

“Blizu sam. Nisam još zdrav, ali sam blizu. Uz to se fokusiram na obitelj i prinovu koja stiže. Želim sudjelovati u tome, a to bi se trebalo dogoditi u studenom. Proces oporavka je bio dobar, a uživao sam s obitelji. Želim biti siguran da sam potpuno zdrav jednom kada se vratim. Više se ne mogu vraćati prerano, prije nego što sam spreman jer si to ne mogu priuštiti. Za povratak ovaj put moram biti na 100 posto. Tako ću i napraviti.”

Upitan hoće li po povratku odmah dobiti priliku napasti UFC pojas, Velasquez je ostao rezerviran…

“Ja ne odlučujem o tome. Borit ću se protiv bilo koga. Nisam pričao s UFC-om. Kažem, provodim vrijeme s obitelji. I dalje se oporavljam.”

Postoji li šansa da na koncu ipak procijeni da povratak i nije najbolji izbor?

“Želim se boriti. Volim se baviti ovime, volim se boriti. Najdraži dio mog posla je taj što volim svaki dan ići u dvoranu i trenirati. Ja sam jedan od onih koji voli trenirati. Nikada ne kažem, aaaa jebeš to, ne želim raditi.  Želim se vratiti da.”

Kada bi povratak trebao biti realan?

“Nedostaje mi natjecanje. Samo natjecanje. Ove godine se vjerojatno neću boriti, vjerojatno sljedeće. Da li će to biti početkom, vidjet ćemo…”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI