Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquez odgovorio na optužbe za doping: To je kompliment za mene! | Fight Site

Velasquez odgovorio na optužbe za doping: To je kompliment za mene!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.06.2015 10:48h Autor:

Cain i DC

UFC-ov teškaš Ben Rowthwell je počastio aktualnog prvaka, koji će se narednog vikenda okušati u ujedinjavanju pojasa protiv Fabricija Werduma, da koristi steroide. Dojam je da Rothwell pokušava skrenuti pažnju medija na sebe nakon velike pobjede protiv Matta Mitrionea u New Orleansu. Najprije je nakon slavlja u ringu glumio zlikovca, a sada je krenuo u medijsku ofenzivu. Spomenimo da je Rothwell i sam bivši korisnik testosteronske terapije što ovaj potez čini još čudnijim…

Meksikanac je čuo optužbe na svoj račun te je vrlo brzo odgovorio. Pomalo na samoironičan način…

"Da sam na steroidima? To je zapravo veliki kompliment za mene jer nikada nisam bio poznat po svojim fizikalijama. Kada netko kaže da sam na steroidima, to mi zapravo godi", poručio je Velasquez i dodao:

"Jeste li vidjeli njegov govor nakon meča? Možda ovo proizlazi iz onoga."

Prvak je ipak onda krenuo ozbiljnije…

"Ja nisam borac koji je ikada bio poznat po fizikalijama. Ljudi me nikada nisu optuživali da sam na nedozvoljenim sredstvima. Testirali su me gomilu puta, prije borbi, na dan borbe ili poslije borbe. Ponovno vam kažem, pogledajte njegov govor nakon meča i sve će vam biti jasno."

"Moj stav je da svi moramo biti ravnopravni. Drago mi je da će UFC napokon biti rigorozan jer je to dobro za sport. Znam što mi može pomoći da sam bolji borac, a želim također da i moj protivnik ima potpuno iste uvjete i poziciju", dodaje Cain.

Upitan da li bi pristao na testiranje ove sekunde, teškaš zaključio:

"Naravno, meni nije bitno kada. Hoćete da se sada testiram?"

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI