Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquez odgovorio ludom Furyju: Prestani pričati i dođi u UFC! | Fight Site

Velasquez odgovorio ludom Furyju: Prestani pričati i dođi u UFC!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.01.2013 09:17h Autor:

Cain Velasquez

Cain Velasquez posljednjih dana bio je jedan od najprozivanijih boraca u borilačkom svijetu, a sve to samo zahvaljujući engleskom boksaču Tysonu Furyju, koji je odlučio upravo njegovo ime iskoristiti kako bi se probio u određene medije i dobio toliko željenu pažnju.

"Ja sam najopakiji čovjek i razvalit ću Caina Velasqueza! Možemo se boriti u ringu ili kavezu, a meč se može promovirati kao borba između muškarca i patuljka, jer Cain je upravo to, patuljak na steroidima", rekao je Fury u prvim danima siječnja,  već idući dan je napao i svog sunarodnjaka Michaela Bispinga koji je stao u obranu MMA kolege i poručio Furyju da priča gluposti.

Napokon smo dočekali i odgovor novog teškaškog prvaka UFC-a Caina Velasqueza, koji se ipak nije htio spuštati na Furyjevu razinu te mu je odgovorio daleko civiliziranije, a na smiješne optužbe da je na steroidima pravi je odgovor dao doping test koji je proveden nakon meča protiv Juniora dos Santosa i koji je jasno pokazao da je potpuno čist.

"Ja nisam boksač, ja sam MMA borac. Ako se Fury želi boriti protiv mene, onda bi trebao doći u UFC i neka se počne penjati prema vrhu, kao što smo to svi činili, jer borcima ništa ti nije poklonjeno na ovom svijetu. Bilo bi mu pametnije da prestane pričati o tome, nego neka to zaista učini. Nisam imao ni pojma tko je on sve dok me nije prozvao. To bi bilo sve što imam za reći o Furyju", izjavio je Cain.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI