Velasquez navodno u Splitu, Perak ga pozvao u Dubrovnik

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.06.2013 09:22h Autor:

Cain Velasquez

Aktualni UFC-ov prvak u kraljevskoj kategoriji, Cain Velasquez, još tijekom druge polovice prošlog tjedna stigao je u Hrvatsku, najprije je posjetio Zagreb gdje je i stigao avionom, a nakon toga je nastavio svoj godišnji odmor u Dalmaciji.

Kako Fight Site saznaje, Cain je navodno poslije Zagreba nakratko posjetio Varaždin te je poslije toga otputovao u Dalmaciju gdje će i provesti veći dio svog otprilike desetodnevnog odmora u Hrvatskoj.

"Cain Velasquez je u Splitu. Unatoč tome što godinama pratim UFC jedva sam prepoznao prvaka uživo. Sa svojih 185 centimetara visine nije se uopće isticao u gomili. Jako ugodan čovjek, a ja zbog vašeg članka (kad su se momci slikali s njim u Zagrebu, pa niste bili sigurni je li to stvarno on) ni ja nisam bio siguran. Mislio sam da je možda netko tko mu sliči, tako da ga nisam pitao niti jedno pitanje od njih 100 koliko mi ih sad prolazi kroz glavu. Eto, možete objavit vijest da je u Splitu, pa možda netko tko ga sretne stvarno bude siguran da je to on", dojavio nam je jedan čitatelj iz Splita.

Možda Velasquez posjeti i Dubrovnik gdje ga je pozvao Maro Perak prilikom njihovog kratkog i slučajnog susreta u zagrebačkom hotelu. "Dao sam mu svoju vizitku i pozvao sam ga da nas posjeti u Dubrovniku, bit će nam velika čat ugostiti jednog takvog borca", rekao je Maro u kratkom razgovoru za Fight Site.

Jeste li i vi možda sreli Caina? Javite nam se fotografijom ili informacijama u inbox na Facebooku ili na e-mail [email protected].

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI