Velasquez: Nastup u Meksiku mi očito nije bio suđen!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.10.2014 10:20h Autor:

Cain Velasquez i Fabricio Werdum

Osim čelnika UFC-a, Fabricija Werduma i MMA fanova, u šoku zbog ozljede je i glavni protagonist – još uvijek aktualni UFC prvak Cain Velasquez. Umjesto na dvoboj protiv Werduma, Cain će na operaciju koljena koja će ga udaljiti iz najecateljskog pogona na duže vrijeme. U dvoboju za privremenog prvaka će ga zamijeniti Mark Hunt, a za sada nije poznato kada će se šampion vratiti.

U kratkoj izjavi Meksikanac je izrazio veliko žaljenje zbog ovakvog scenarija. Ne treba posebno napominjati da je razočaran i čitav borilački svijet. Svi su s nestrpljenjem čekali ovaj okršaj.

"Ovo je nevjerojatno razočaravajuće za mene. Malo je reći da sam se veselio prvom nastupu u Meksiku. Htio sam se toliko boriti tamo. Dojam je da to jednostavno nije bilo suđeno. Sada moram srediti svoje desno koljeno i vratiti se što prije treningu. Žao mi je fanova u Meksiku gdje se ovaj meč trebao dogoditi i nadam se da ću ipak moći doći i gledati ovaj povijesni event iz gledališta", izjavio je Velasquez.

Da UFC-ov šampion zaista ima dosta problema s ozljedama može se iščitati iz broja njegovih nastupa u posljednje tri godine. U 2011. se borio samo jednom, u 2012. i 2013. samo po dva puta. Ako to usporedite s brojem nastupa i obrana naslova Jona Jonesa, onda je jasno da UFC ne može biti zadovoljan s frekvencijom kojom Cain brani svoj pojas. A svi znamo da su upravo teškaši najveći mamac za publiku i PPV prodaju. Kroz tu prizmu treba gledati potez UFC-a da šansu za osvajanje privremenog pojasa da Marku Huntu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI