Velasquez na strani UFC-a: Ne mogu razumjeti McGregora

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.04.2016 09:30h Autor:

Cain Velasquez (Facebook)

Bivši teškaški prvak se odlučio prokomentirati posljednja zbivanja na relaciji Conor McGregor – UFC. On u cijeloj priči ne razumije irskog borca jer, kako i sam tvrdi, svi su prisiljeni sudjelovati u istim promotivnim aktivnostima te Irac ne bi trebao biti iznimka.

“Ja sudjelujem u njima, kao i svi ostali. Mogu li ga razumijeti? Ne baš. Da je morao napraviti nešto više od nas ostalih onda bih ga shvatio, ali ako nije morao, onda radi sve što i ostatak boraca. Na nama borcima je obveza da odradimo te aktivnosti. Osobno to mrzim. Kada sam započeo karijeru mislio sam kako ću samo trenirati i boriti se, ali s vremenom sam se naviknuo i ove mi stvari ne predstavljaju problem. Da je ostao na ‘cardu’ bez pojavljivanja na press konfereciji, meni ne bi smetalo, ali mislim kako takvo ponašanje nije pošteno prema drugim borcima”, izjavio je Velasquez.

Bivši prvak će na jubilarnoj priredbi odraditi prvi meč nakon gubitka pojasa u susretu s Fabricijom Werdumom. Njega će u srpnju u T-Mobile Areni dočekati Travis Browne.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI