Velasquez: Meč s Overeemom može, ali samo ako je čist!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2013 09:56h Autor:

Cain Velasquez (foto: MMA Fighting)

Cain Velasquez još barem nekoliko tjedana može uživati na miru, jer teško da će mu UFC odrediti prvog izazivača nakon što je vratio pojas u svoje vlasništvo prije sredine veljače, a mnogi navijaju da to bude upravo Alistair Overeema ukoliko početkom idućeg mjeseca pobijedi Antonia "Bigfoot" Silvu.

Čini se da Velasquez nema namjeru birati protivnike te je spreman ući u oktogon sa sjajnim nizozemskim borcem koji je prije nekoliko dana napokon dobio natrag svoju licencu za nastup.

"Overeem je uvijek bio vrlo dobro rangiran i to je borac koji se često dokazivao. Sretan sam što država i svi ostali obavljaju svoj dio posla, pa se provode testovi boraca. Ja želim mečeve s najboljima, ali isto tako želim i da sve bude pošteno. Mogu reći ipak da UFC i Atletska komisija Nevade radi zaista sjajan posao kad su u pitanju doping testiranja, svi smo u to uključeni, svi se moraju testirati. Ja sam isto bio podvrgnut testu, baš kao i moj protivnici i zbog toga sam zadovoljan", rekao je Cain.

Ako je suditi prema informacijama koje smo saznali na Overeemovom saslušanju prilikom ponovnog izdavanja licence, čini se da više nema mjesta apsolutno nikakvoj sumnji da Overeem koristi ilegalne supstance s obzirom da je u proteklih devet mjeseci bio testiran ukupno čak sedam puta i na svim testovima bio je čist.

"Overeem ima vrlo dobru stojku, velik je, snažan i odlično koristi koljena. No, ako dođe do borbe protiv njega, pogledat ćemo njegove posljednje mečeve, napraviti dobar plan i onda ćemo vidjeti kako će to proći", dodao je Velasquez.

Zanimljivo da se Cain čak ni nakon dva tjedna još uvijek nije oglasio o eventualnoj trećoj borbi protiv Juniora dos Santosa, koji se nada da će dobiti priliku ući još jednom s njim u oktogon.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI