Velasquez: Meč će biti odličan, ali ja pobjeđujem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.12.2012 08:20h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

UFC 155 donosi nam fantastičan okršaj Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza, potonji će nakon godinu dana pokušati vratiti pojas prvaka teške kategorije u svoje vlasništvo, no neće mu biti lako to zaista i ostvariti.

Cain je prilično fokusiran, ovog puta želi biti maksimalno spreman jer je vjerojatno svjestan da nova prilika za napad na prvaka teško da će se ponovno pojaviti, barem se to neće dogoditi u skorije vrijeme. Zbog toga naporno trenira, ali je i prilično odmjeren u izjavama.

"Ja sam potpuno spreman i želim se boriti na svoj način. Njegov stil borbe mi je itekako poznat, on je dobar boksač, ali ja moram forsirati svoj stil te vršiti pritisak i biti agresivan. Juniora vrlo poštujem i zbog njegova načina i odnosa prema protivnicima", rekao je Cain.

"Ja sam borac i logično je da želim imati kod sebe pojas. Povratak na vrh je jedino o čemu razmišljam već godinu dana. Ja želim pobijediti, meč će biti odličan, jer Junior je prilično brz i ima snagu u rukama", dodao je.

Tijekom konferencijskog poziva s predstavnicima medija osvrnuo se Cain i na situaciju svog velikog prijatelja i suborca Daniela Cormiera koji za mjesec dana također postaje član UFC-a, ali još nije sigurno da li u teškoj ili poluteškoj kategoriji. "Ja sam uvjeren da se on može boriti i do 93 kilograma ukoliko želi, a to je sad prilično aktualna tema. ja ga potpuno podržavam bez obzira na to kakvu odluku donese."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI