Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Velasquez: Ja moram biti na vrhu i uzet ću taj pojas! | Fight Site

Velasquez: Ja moram biti na vrhu i uzet ću taj pojas!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.12.2012 09:04h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

Veliki revanš između Juniora dos Santosa i Caina Velasqueza sve je bliži, skupa s krajem 2012. godine doći će nam i ovaj odličan meč, a Cain najavljuje da jednostavno ovog puta mora slaviti i vratiti pojas u svoje vlasništvo.

Amerikanac meksičkih korijena prilično je odmjeren u svojim izjavama, potpuno mu je jasno da za protivnika ima vrhunskog borca, koji mu je uostalom u studenom 2011. godine i preoteo titulu prvaka teške kategorije, pa se ne želi zaletjeti s izjavama da će ga prebiti, kao što bi to možda neki drugi suparnici učinili u svojim najavama.

"Čim sam došao u ovaj sport znao sam da želim biti prvak. To mi je odmah bilo jasno. Dobiti priliku boriti se za titulu bilo je odlično. Osjećam kao da mi nešto nedostaje, nedostaje mi taj pojas, želim biti prvak i biti na vrhu", rekao je Cain.

"Iz prve borbe naučio sam da moram pratiti taktiku i raditi na njezinom izvršenju. Svaku put kad ulazim u borbu, fanovi su uvijek zadovoljni. Puno mi je draže udarati ljude, nego izvoditi zahvate, a mislim da se i ljudima to više sviđa", dodao je Velasquez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI