Velasquez iznenadio dječaka koji je polomio skoro sve kosti u svom tijelu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.10.2013 07:40h Autor:

Supnet i Velasquez

Uprkos izuzetno napornim i žestokim pripremama koje oduzimaju najviše vremena aktualnom teškaškom UFC-ovom prvaku prije svog trećeg okršaja protiv Juniora dos Santosa, Cain je uspio da zajedno sa svojim suborcem i prijateljem Danielom Cormierom posjeti mladog Joeyja Supneta. Joey je veliki fan UFC-a koji je doživio strašnu prometnu nesreću u kojoj je, po riječima doktora "polomio skoro svaku kost u svom tijelu".

U mjesecima nakon nesretnog događaja mladi stanovnik San Josea je vodio vjerojatno najveću borbu – borbu za svoj vlastiti život. Danas je Joey, srećom, van životne opasnosti, ali sada se vodi bitka da vrati mogućnosti korištenja svojih nogu.

Prva epizoda UFC: Primetima Velasquez vs. Dos Santos 3 je zabilježila i taj trenutak kad su Cain Velasquez i Daniel Cormier posjetili mladog ratnika u bolnici i iznenadili njega i njegovu obitelj svojom podrškom.

"Dodirne ti srce kada poboljšaš tako nekome dan", skromno je prokomentirao trenutni prvak u teškoj kategoriji UFC-a.

"On brine za svoje fanove", rekao je Supnet s osmjehom na licu. "Ovo je nevjerojatno. Sve u vezi ovog je nevjerojatno", zaključio je Joey koji je u nemilom događaju ostao na rubu života i bez dva svoja najbolja prijatelja, koji su podlegli svojim ozljedama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI