Velasquez: Dos Santos ne smije birati protivnike, mora raditi protiv mene!

UFC 07.08.2012 07:28h Autor:

Velasquez VS Dos Santos

 

 Cain Velasquez prilično je nezadovoljan informacijom da bi zaista mogao ostati bez svoje prilike da vrati titulu prvaka kroz meč s Juniorom dos Santosom te mu je poručio da je on prvi u redu za napad na titulu.

Dana White izazvao je prilično veliku pomutnju u redovima sjajnog meksičkog borca Caina Velasqueza objavom informacije da ga je nedavno aktualni prvak u teškoj kategoriji, Junior dos Santos, tražio da se preskoči neslužbeno najavljeni meč protiv Caina i odmah prvom prilikom organizira njegov meč protiv Alistaira Overeema.

Velasquez je očito iznimno nezadovoljan što bi na kraju zaista mogao ostati bez svoje prilike da nakon samo godinu dana i jednog odrađenog meča u međuvremenu ostane bez prilike vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

“Ja sam u redu za napad na titulu. Imam veliko poštovanje prema Junioru kao prema borcu i kao prema čovjeku. Mislim da predstavlja ovaj sport vrlo dobro. No, kao prvak, ako imaš glavnog izazivača, onda ne biraš s kim ćeš se idućim boriti”, smatra Cain.

“On se mora boriti s glavnim izazivačem i to je to. Tako ja razmišljam o tome. Mora se boriti tko god je prvi u redu, a ne odabirati protivnike.”

Overeem je u posljednjih nekoliko tjedana napadao Dos Santosa sa svih strana i optuživao ga da izbjegava meč s njime, a to je taktika koja je očito počela davati rezultate. “Ja nisam takav. Ja ću ući u kavez i definitivno dati dobar meč, ali kad je u pitanju pljuvanje po protivniku, to jednostavno nije moj stil.”

Velasquez je indirektno ipak priznao da se fanovi više raduju mogućem okršaju Dos Santosa i Overeema. “Znam što fanovi žele vidjeti, ali kao što sam već rekao, bitan je poredak izazivača. Prvakom se postaje borbama s protivnicima po redu, a ne njihovim odabirom”, rekao je Meksikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI