Velasquez: Cormieru treba odmah dati da napadne titulu u UFC-u! (VIDEO)

UFC 24.05.2012 07:02h Autor:

Cain Velasquez

Nekad najbolji UFC-ov teškaški borac, Cain Velasquez, ima ove subote u Las Vegasu još jedan iznimno težak zadatak pred sobom. Protivnik mu je Antonio Bigfoot Silva, a za ovaj meč je čak malo i smršavio kako bi se osjećao što bolje, a sve je to rezultat treniranja u novom kampu.

Ariel Helwani našalio se s njim da zapravo spušta kilažu kako bi mogao prijeći u polutešku kategoriju i tako izbjeći možda meč protiv Daniela Cormiera koji uskoro stiže u UFC. “Čini mi se da je i Daniel za ovaj meč bio lakši nego ikad. Ponosan sam na njega i njegov nastup.”

Iznenađuju li te usporedbe Cormiera s Fedorom? “Ne previše. Treniram s njim svaki dan, tri puta tjedno spariramo. On je još prilično nov u ovom sportu i postat će još bolji.”

“Definitivno zaslužuje odmah pokušaj napada na titulu. Ako se budem morao boriti protiv Cormiera, odbit ću. On mi je partner na treningu i bilo bi čudno.”

“Nisam ni razočaran ili iznenađen što je Mir dobio priliku osvojiti titulu, a ne ja. Na UFC-u je da odluče hoću li postati jedan od idućih izazivača za titulu ako pobijedim u subotu”, rekao je Velasquez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI