Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Većina ipak vjeruje da McGregor može pobijediti Alda i ujediniti pojaseve! | Fight Site

Većina ipak vjeruje da McGregor može pobijediti Alda i ujediniti pojaseve!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.07.2015 14:22h Autor:

Conor McGregor

Gotovo mrtva trka se proteklih par dana vodila između dva ponuđena odgovora u posljednjoj anketi na Fight Siteu. Anketi koja je očito jako zaintrigirala i podijelila naše čitateljstvo jer je u samo par dana sakupila više od 1500 glasova.

U anketi smo vas pitali "Može li McGregor svladati i Josea Alda?". Dakako, motivirani smo bili nastupom Irca na UFC-u 189 i osvajanjem privremenog pojasa UFC prvaka. Neki su bili prilično impresionirani njegovim slavljem protiv Chada Mendesa. Drugi su pak razočarani zbog činjenice da je Mendes dominirao sve dok je imao energije.

Na koncu je 32 posto glasova otišlo na odgovor "Aldo će ga uništiti i ponovno ujediniti pojaseve", što je najpopularniji odgovor koji pokazuje da većina fanova ipak nije bila previše impresionirana onime što je pokazao kontroverzni Irac. Drugi najpopularniji odgovor koji je u jednom ili više trenutaka čak i vodio jest onaj: "Može. Aldo mu stilski paše više od Mendesa" koji je zaslužio 28 posto. I zaista, Aldo nije hrvač poput "Moneyja" pa će teže pribiti Irca za pod i tamo ga mrcvariti. Upravo na toj činjenici se gradi optimizam McGregorovih fanova koji vjeruju da bi njihov favorit mogao iznenaditi Jose Alda. Tom pozitivnom odgovoru valja pridružiti i 19 posto onih koji su odgovorili: "Može, bio je impresivan protiv Mendesa". Zbrojeno, to je 47 posto glasača koji zapravo vjeruju u slavlje privremenog prvaka naspram pravog jednom kada napokon u krste rukavice. 11 posto čitatelja je imalo poteškoća "procijeniti tko bi tu trebao izaći kao pobjednik", a 9 posto, što je ujedno i najmanji postotak, smatra da "Ne može jer je Mendes otkrio McGregorove slabosti" o kojima smo već pričali.

Sve u svemu, radilo se očito o vrlo intrigantnoj anketi koja je natjerala mnoge čitatelje Fight Sitea da sudjeluju u njoj. Zahvaljujemo svima na glasovima, a rezultate možete komentirati ispod ovog članka.

[anketa=217]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI