Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Večer zasluženih bonusa: Bermudez i Grice odradili meč godine, Robertson impresionirao polugom na nogu! | Fight Site

Večer zasluženih bonusa: Bermudez i Grice odradili meč godine, Robertson impresionirao polugom na nogu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2013 07:50h Autor:

Dennis Beramudez

Zaista je bilo teško izabrati najbolje aktere UFC-a 157 s obzirom na kvalitetu pokazanog u kalifornijskom Anaheimu. Ipak, bonusi su morali otići na određene adrese, a čelnici UFC-a su se odlučili za one najbolje od njaboljih.

Dodatak od 50 tisuća dolara na plaću za najbolji meč večeri zasluženo su odnijeli Dennis Bermudez i Matt Grice. Rijetko kada viđena makljaža je impresionirala i one najzahtjevnijeg ukusa. Apsolutno je nevjerojatno što su se ova dva borca preživjela tijekom 15 minuta dvoboja i koliko puta su se vraćali iz naizgled gotovih situacija. Na kraju je podijeljenom odlukom sudaca slavio Bermudez, no jednake čestitke pripadaju i odličnom Griceu.

Ništa manje impresivna nije bila niti poluga na nogu (modificirani kneebar) Kennyja Robertsona. Zahvat je izveden dok je Robertson bio na leđima Brocku Jardineu što priču čini kompliciranijom i još impresivnijom. Valja pohvaliti i dobru reakciju suca koji je na vrijeme shvatio u kakvoj se boli nalazi Jardine te je pravovremeno zaustavio dvoboj.

Bonus za nokaut večeri otišao je čovjeku teške ruke – Robbieju Lawleru zbog pobjede i sjajnog završetka meča protiv Josha Koschecka. I njemu je pripalo 50 tisuća dolara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI