Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Većina je ipak za Josea Alda, fanovi na strani Brazilca! | Fight Site

Većina je ipak za Josea Alda, fanovi na strani Brazilca!

UFC 30.11.2015 11:33h Autor:

Jose Aldo vs. Conor McGregor

Manje od dva tjedna ostalo je do vjerojatno najkvalitetnijeg (barem na papiru) UFC eventa godine. Dvije borbe za titulu prvaka, kao i nekoliko top dvoboja, će obilježiti UFC 194. No sve osim meča Conora McGregora i Josea Alda je u drugom planu. Plakate krase upravo oni, najavni video eventa je fokusiran samo  na ovu dvojicu, a Dana White očekuje rekordne brojke PPV prodaje.

MMA fanovi su, očekivano, podjeljeni. Jedni su na strani privremenog prvaka, drugi podržavaju onog pravog. Jedni vole Conora McGregora, drugi ga mrze. Otprilike slično je i s Brazilcem.

U posljednjoj anketi Fight Sitea smo vas pitali za koga navijate: Alda ili McGregora. Preko 2700 glasova je skupljeno u samo nekoliko dana, a brojke su na koncu ipak na strani Alda.

Ovog nevjerojatnog borca podržava 57 posto onih koji su glasovali u anketi, dok je Irac dobio 38 posto glasova (19 manje od svog protivnika). Tek 6 posto ne podržava niti jednog od boraca.

Zaključak je jednostavan. Irac je svojim ekscentričnim i kontroverznim ponašanjem uspio privući pažnju i dobiti priliku, no većina MMA fanova ipak cijeni i navija za dosadašnjeg prvaka Josea Alda.

Tko će na koncu izvući deblji, a tko tanji kraj, vidjet ćemo za dva tjedna.

[anketa=231]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI