Večeras press konferencija koju svi čekamo, a možete je uživo pogledati putem ovog članka! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.09.2018 13:55h Autor:

Khabib vs. Conor

Još nas samo sati dijele do UFC spektakla u srcu New Yorka! Naravno, ovdje nije riječ o nikakvom eventu, ali je o nečemu što će imati veću gledanost od većine UFC manifestacija. Večeras pred novinare izlaze Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov.

Radio City Music Hall će večeras u 23 sata na svoju pozornicu dovesti tri osobe u koje će biti uperene oči MMA svijeta. Prvi od njih je predsjednik UFC promocije, Dana White, dok su preostala dvojica Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov, sudionici MMA borbe godine tj. borbe koja će vjerojatno srušiti sve rekorde gledanosti jednog okršaja slobodne borbe.

U dvorani će osim njih prisutni biti tek pripadnici medija s teško zarađenim akreditacijama, no UFC će sve prenositi putem svog Youtube kanala. Prijenos bi trebao započeti u 23 sata, a ispod teksta se nalazi video koji tim putem možete pratiti. Dakle, ne morate tražiti gdje gledati verbalni okršaj dva najbolja MMA borca lake kategorije na svijetu, mi vam ga donosimo!

Borba je za samo 16 dana, a nulta runda odraditi će se već danas. Hoće li i Khabib biti još jedan od onih kojima je Conor McGregor uspio “ući u glavu” i na koji način će to pokušati izvesti? Vidjeti ćemo vrlo brzo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI