Večeras počinje teškaški Ultimate Fighter, nabrijmo se zajedno sjajnom najavom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.08.2018 19:44h Autor:

screenshot

Večeras s emitiranjem kreće 28. sezone showa Ultimate Fighter, u kojoj će se natjecati borci teške kategorije i borkinje perolake kategorije. Treneri su Robert Whittaker i Kelvin Gastelum, a pred vama je produžena video najava.

Po prvi put od 2009. godine, u originalnom formatu Ultimate Fightera održati će se turnir teške kategorije te će se osam boraca natjecati za vrijedni UFC ugovor, no i bez osvajanja turnira moguće je osigurati mjesto u najvećoj svjetskoj promociji te će sigurno svi biti posebno motivirani. Osim momaka iz kraljevske kategorije, tu su i borkinje perolake kategorije, a za njih se može pretpostaviti kako će ih UFC potpisati svih osam, no postoji i velika mogućnost da pobjednica sezone automatski bude i iduća izazivača. Sve ovisi o tome u kakvom će se svjetlu prikazati.

Ovo je posljednja sezona koja će se emitirati na FOX Sports televiziji te ujedno posljednja sezona snimana u staroj Ultimate Fighter dvorani. UFC gradi novu dvoranu unutar svog instituta, a show seli na ESPN. Neke će se promjene ipak dogoditi te će snimati jedna sezona godišnje, umjesto dosadašnje dvije, a moguće su i neke promjene u samom formatu showa, kojima bi se postigla dodatna dinamičnost.

Kao i uvijek, sezona je snimama šest tjedana, gdje je dva puta tjedno organizirana borba. Jedan tjedan se inače provlači kroz dvije epizode, kojih će tako i ovog puta biti 12, a emitiraju se jednom tjedno, sve do finalnog eventa 30. studenog.

U pitanju je multinacionalna sezona, u kojoj će se natjecati borci i borkinje iz čak devet različitih država. Po prvi put u povijesti showa, treneri su borci koji su ga osvajali. Robert Whittaker bio je pobjednik “Smashes” sezone, u kojoj su nastupali borci iz Australije i Velike Britanije, dok je Gastelum bio pobjednik 17. sezone, kao član tima Chaela Sonnena i to kao posljednje odabrani borac.

Muška teška kategorija:

Ben Sosoli – 28 godina, 6–2 skor, Australija
Maurice Greene – 31 godina, 5–2 skor, SAD
Michel Batista – 34 godine, 4–0 skor, SAD
Juan Francisco Espino Diepa – 37 godina, 8-1 skor, Španjolska
Justin Frazier – 28 godina, 10–2 skor, SAD
Anderson da Silva – 31 godina, 3–0–1 skor, Brazil
Przemyslaw Mysiala – 35 godina, 22–9–1 skor, Engleska
Josh Parisian – 28 godina, 7–2 skor, SAD

Ženska perolaka kategorija:

Leah Letson – 25 godina, 4–1 skor, SAD
Larissa Pacheco – 23 godine, 11–2 skor, Brazil
Marciea Allen – 36 godina, 7–2 skor, SAD
Pannie Kianzad – 26 godina, 9–3 skor, Danska
Bea Malecki – 26 godina, 2–0 skor, Švedska
Julija Stoliarenko – 25 godina, 4-2-1 skor, Litva
Katharina Lehner – 28 godina, 7-1 skor, Njemačka
Macy Chiasson – 26 godina, 2–0 skor, SAD

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI