Već određeno: Silva vs. Weidman II na SuperBowl vikend?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2013 11:20h Autor:

Silva vs. Weidman

Očekivano, UFC-ov stav je jasan – oni žele što prije vidjeti revanš između Andersona Silve i novog prvaka Chrisa Weidmana. Za to već imaju i datum i mjesto. 2.veljače 2014. godine i Prudential Centar u New Yorku. Oni koji malo bolje prate američki sport, znaju da se radi o Super Bowl vikendu – svojevrsnom američkom prazniku.

No, ono što ih može i treba brinuti jest stav sada već bivšeg prvaka. On je odmah nakon dvoboja rekao da se više ne želi boriti protiv Weidmana, a malo mekši stav je ponovio i na press konferenciji.

"Trebam se odmoriti. Uzet ću tri ili četiri mjeseca odmora i razmisliti što i kako dalje", rekao je Silva.

S obzirom da je Brazilac poznati taktičar kada se govori o prihvaćanju mečeva, ali i da je u prošlosti bio sklon ucjenama svojih poslodavaca, neki vjeruju da se radi tek o pokušaju licitacije.

Dana White je jasan. Odmah na početku je odbacio mogućnost dvoboja Weidman vs. Belfort.

"Ne razmiljšam o tome. Anderson Silva je za ovu kompaniju napravio toliko toga, on je najveći svih vremena. Dobio sam valjda 150 tisuća poruka već od Belforta večeras. Iako ga jako poštujem, samo sam odgovorio REVANŠ."

A što točno White planira?

"Meč u okolici New Yorka na Super Bowl vikend u kojem nastupa prvak iz New Yorka. Bori se protiv bivšeg prvaka koji drži sve moguće rekorde. Meni se to čini kao nešto logično. Ovako iz glave, mislim da ovaj scenarij ima smisla", poručio je White novinarima.

Zanimljivo, predsjednik UFC-a smatra da će Pauk i u revanšu biti favorit…

"U ovom dvoboju Anderson nije bio tako velik favorit kao inače. Bit će zanimljivo. Vjerujem da će biti otprilike iste. 2 naprema 1 za Silvu. Mislim da će to biti slučaj", zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI