Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
VanZant razočarala fanove: “Borba protiv Ostovich je lažna vijest, još uvijek nemam dozvolu” | Fight Site

VanZant razočarala fanove: “Borba protiv Ostovich je lažna vijest, još uvijek nemam dozvolu”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2018 18:16h Autor:

Paige VanZant

Iako su se MMA mediji raspisali o tome kako UFC planira organizirati borbu Paige VanZant protiv Rachael Ostovich, UFC-ova superzvijezda je putem Twittera otkrila kako je to izmišljena vijest te da ona još uvijek nije u mogućnosti dogovarati ikakav nastup.

Potencijalna borba dvije po mnogima najprivlačnije UFC borkinje trebala bi se dogoditi 18. siječnja na prvom UFC-ovom eventu koji će emitirati mreža ESPN, na koju najveća svjetska MMA promocija seli od početka 2019. godine. Većina MMA medija se raspisala o njoj, vodeći se izvorima bliskim borkinjama, a kao dodatak tome su naveli i “tweet” koji je VanZant postavila prošlog tjedna, u kojem je navela da je prihvatila datum za iduću borbu.

Ipak, danas se pojavio njen novi tweet kojim opovrgava današnje napise, ali automatski kontrira i samoj sebi, odnosno onome što je prije samo nekoliko dana objavila.

“#lažnevijesti… Žao mi je ljudi, ali ja još uvijek nisam dobila dozvolu za nastup. Nadam se da ću ovog tjedna dobiti tu dozvolu da se polagano vratim treninzima. U četvrtak odlazim u Vegas posjetiti doktora”, napisala je Paige.

Kroz komentare se može vidjeti različitih razmišljanja. Neki smatraju da je Paige ovime samo pokušala osigurati da sve oko dogovaranja borbe bude relevantno, a neki su se referirali na njen prošli tweet, smatrajući da je to napravila samo da bi se našla u medijima. S druge strane, ne znamo što joj je smetalo da se u medijima našla danas i to oko spomena borbe koja bi svakako uzbudila MMA javnost.

Paige je posljednji put nastupila u siječnju ove godine, kad je poražena od Jessice-Rose Clark u borbi gdje je rano slomila ruku. Upravo taj lom ruke je doveo do toga da je na dugoj pauzi te je bila prisiljena odraditi dvije operacije. Trenutno se oporavlja od druge i nada se skorašnjem povratku u dvoranu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI