Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
VanZant otkrila naslovnicu svoje prve knjige (FOTO) | Fight Site

VanZant otkrila naslovnicu svoje prve knjige (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.09.2017 10:12h Autor:

Paige VanZant

UFC-ova borkinja Paige VanZant je vrlo aktivna i izvan Octagona. Lijepa Paige je kao poželjno TV lice sudjelovala u američkoj verziji “Plesa sa zvijezdama”, gdje je stekla veliku popularnost među “mainstream” publikom, a ovih dana joj izlazi prva knjiga.

Borkinja je još u siječnju ove godinu najavila svoj prvijenac koji bi se na policama knjižara trebao naći u travnju iduće godine. UFC-ovka je ovih dana otkrila naslov knjige, ali i izgled naslovnice.

“RISE: Surviving the fight of my life” je originalan naslov koji se na hrvatski može prevesti kao “USPON: Preživljavanje životne borbe!”

U opisu knjige, koji se može vidjeti na službenim stranicama izdavača (Hatchet Book Group), stoji kako knjiga otkriva i opisuje teško djetinjstvo koje je Paige morala preživjeti, a u kojem je bila maltretirana u školi do te mjere da je promijenila grad u kojem živi. Jednog dana je prelomila u sebi i odlučila se suprotstaviti napadačima, navodi se u opisu.

VanZant će uskoro debitirati u novopečenoj ženskoj muha kategoriji gdje vjeruje da će biti kompetitivnija nego u slamki gdje se do sada natjecala.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI