VanZant okreće stranicu: “Ovakva sam rođena, kome se ne sviđa neka zove moje roditelje!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2019 09:43h Autor:

Paige VanZant

Popularnoj UFC-ovoj borkinji Paige VanZant je dosta skrivanja svoje ženstvenosti. Iako će mnogi reći da je i do sada nije pretjerano skrivala, ono što slijedi, prema njezinim riječima, biti će još eksplicitnije.

VanZant je nedavno snimala za popularni “Swimsuit issue” Sports Illustrateda, gdje je pokazala svoje atribute. No dok je većina pohvalila UFC borkinju i njezin izgled, bilo je i onih koji su kritizirali “svlačenje” jer se ipak radi o sportašici. VanZant im poručuje da je ovo tek početak.

“Čitavo vrijeme guram te prilike u stranu. Ali mogu sakriti tek mali dio svoje ženstvenosti. Odbijam te ponude jer me ljudi žele vidjeti kao profesionalnu borkinju. Toga je dosta”, izjavila je VanZant za FanSided te je dodala:

“Od sada ću biti 100 posto ja! Slijedi era u kojoj ću biti i snažna, ali i lijepa. Zagriženi fanovi se mogu žaliti da snimam za Sports Illustrated, ali to sam ja i ja to obožavam. Tu nema lojalnosti.”

VanZant je sudjelovala i u američkoj verziji “Plesa sa zvijezdama”, izdala je svoju autobiografiju, a nedavno je počela raditi za UFC Fight Pass kao stručna sukomentatorica. Čini se da joj bolje ide izvan Octagona, nego u njemu…

“Moji iskreni fanovi će me voljeti i podržavati jer me oni vole kao osobu. Mislim da u ovom trenutku više nitko ne bi trebao sumnjati u moju borilačku karijeri. Slomila sam ruku dva puta boreći se. Možda ne izgledam kao profesionalna borkinja, ali gledajte…ja sam ovakva rođena! Zovite moju majku i mog oca”, zaključila je VanZant.

Nije poznato kada bi se popularna borkinja mogla vratiti u akciju s obzirom na lom ruke zbog kojeg je morala odustati od posljednjeg UFC nastupa. U siječnju je svladala Rachael Ostovich čime je prekinula niz od dva uzastopna poraza. U profesionalnoj karijeri ima 8-4.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI