Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Valentina Ševčenko: Amanda nije uspjela osigurati prednost i onda je pobjegla | Fight Site

Valentina Ševčenko: Amanda nije uspjela osigurati prednost i onda je pobjegla

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2017 20:33h Autor:

Valentina Ševčenko

Ljutnja i razočaranje, to su emocije kojima je Valentina Ševčenko raspolagala nakon što je Amanda Nunes otkazala borbu u kojoj je ona trebala dobiti priliku postati UFC-ova prvakinja bantam kategorije.

Valentina smatra kako je Nunes zapravo odustala potpuno svjesna situacije i to iz razloga što nije uspjela vratiti dovoljno kilograma, odnosno što nije uspjela osigurati prednost prije samog ulaska u borbu. To mišljenje također dijeli i većina MMA javnosti, odnosno smatraju kako je Amanda Nunes bila potpuno zdrava, ali i iscrpljena od cijelog procesa skidanja kilograma.

“Ja sam bila sto posto spremna odraditi borbu. Kroz prošla tri mjeseca sam napravila sve što sam mogla da bih borbu dočekala u što boljem stanju. Nunes nije uspjela kvalitetno skinuti kilograme i zato je bila hospitalizirana. Željela je skinuti puno kilograma i rapidno se oporaviti da bi imala prednost. Na kraju je sve pošlo po krivom te se povukla iz borbe, iako je bila u potpunosti spremna po mišljenju liječnika. Čak je i prvi puta, nakon što je borba ponuđena u travnju, odlučila ne prihvatiti ju”, ljuta je Valentina.

Ševčenko se tako nada što skorijem novom datumu borbe te je dodala kako joj nije bitno kako je Amanda Nunes, kao niti što misli li da joj je trebao biti oduzet pojas. Valentini je bitno jedino da se za taj pojas bori, nebitno tko će biti s druge strane.

“Ja sam svoj dio ostvarila i jako sam ljuta što se nisam mogla boriti za titulu na tom sjajnom eventu. Još više sam razočarana zbog mojih fanova koji me prate svijetom i koji su doputovali u Las Vegas da bi gledali moju borbu. Frustrirana sam i ne mogu se smiriti, ali neću niti stati nego ću nastaviti naporno trenirati i pripremati se sve dok UFC ne objavi novi datum naše borbe.

Ukoliko nije bilo fizičkih posljedica kod Nunes, taj bi datum mogao doći u vrlo skoro vrijeme.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI