Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Uzrujana i bijesna” Cooper nakon sramote na vaganju: “Očekujem slomljenu Mackenzie Dern!” | Fight Site

“Uzrujana i bijesna” Cooper nakon sramote na vaganju: “Očekujem slomljenu Mackenzie Dern!”

UFC 12.05.2018 16:12h Autor:

Mackenzie Dern i Amanda Cooper

Naravno da Amanda Cooper nije bila nimalo sretna kada je saznala da je Mackenzie Dern, s kojom se večeras bori na UFC-u 224, promašila vagu za čak tri i pol kilograma.

MacKenzie Dern pala vagu za cijelu kategoriju (VIDEO)

Iako je poprilično uznemirena zbog neprofesionalizma svoje kolegice, kojoj ovo nije prvi put da je pala vagu, Cooper je ipak odlučila odraditi meč. Nakon napetog sučeljavanja na ceremonijalnom vaganju, borkinja je za FOX Sports 1 objasnila kako je cijela situacija utjecala na nju.

“Puno je emocija ovdje u igri. Skidanje kila je bilo naporno, a moja protivnica je pokazala da nema poštovanja prema meni, sportu i brazilskim fanovima. Stoga sam puna emocija jer ja sam emocionalna osoba. Uzrujana sam. Bijesna sam. A mislim da bi i svi ostali trebali biti. Previše navijaju za nekoga tko je debelo promašio težinsku granicu. I znate što, jedva čekam borbu.”

Mackenzie Dern i Amanda Cooper ukrale šou na ceremonijalnom vaganju za UFC 224 (VIDEO)

Iako bi mnogi u ovoj situaciji odbili nastupiti, Cooper je bila odlučna u namjeri da borba ne propadne pa je svejedno prihvatila meč za što će biti nagrađena s 30 posto honorara svoje protivnice.

“Kad sam čula da neće proći vagu zamalo sam počela plakati. No rekla sam si da ću napraviti što god treba da se borba održi. Ne želim da me pošalju kući s nešto novca, želim se vratiti kao pobjednica. I to je sve što mi je bitno. Napravit ću sve što mogu kako bih nastupila, sve što sam si zacrtala. Pobijedit ću tu djevojku.”

Cooper smatra da je pad na vagi odraz mentalnog stanja mlade BJJ zvijezde Dern za koju vjeruje da je već sada slomljena.

“Već sada očekujem slomljenu Mackenzie Dern. Nije uspjela skinuti kile, nije obavila svoje dužnosti, zakasnila je na svoj let kada je dolazila ovdje. Uopće nije profesionalna. Zaustavit ću njena rušenja, udarit ću je u lice i slomit ću je još više nego što je sada slomljena.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI