(UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE) Paige VanZant objavila šokantne fotografije ruke snimljene tijekom 3. operacije u četvrtak!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.06.2019 10:27h Autor:

Paige VanZant

Popularna UFC-ova borkinja Paige VanZant i dalje muku muči sa svojom rukom koju je slomila u meču s Jessicom-Rose Clark, još u siječnju 2018. godine. Ovih dana je treći put operirala istu ozljedu koju ne može nikako zaliječiti.

Nakon inicijalne operacije početkom 2018. godine, ruka nije dobro zacjeljivala pa se morala podvrgnuti drugoj operaciji prošlog lipnja. Sve je krenulo pozitivnijim tijekom pa smo je gledali u siječnju ove godine protiv Rachael Ostovich u meču u kojem je ubilježila za nju  vrlo bitnu pobjedu. No, već u ožujku je izvijestila javnost da je ruka ponovno slomljena i da će trebati ponovno malo dulja pauza prije nego što se vrati u Octagon.

Treća operacija je odrađena u četvrtak. Cilj je bio pomjeriti metalnu šipku koja joj podupire kost podlaktice na pravu poziciju. 25-godišnja Amerikanka je na svom Instagramu objavila fotografije snimljene tijekom operacije. One su izuzetno eksplicitne pa sve one i malo slabijeg želuca upozoravamo da ne gledaju.

Tragedija za VanZant je tim veća, ako se zna da je prvotno trebala pauzirati tek nekoliko mjeseci s obzirom da se radilo tek o lomu podlaktice. Čitava stvar se prolongirala na godinu i pol dana, tri operacije i mjesece odrađenih rehabilitacija. I dalje se ne zna kada ćemo VanZant ponovno gledati u Octagonu što je prava šteta jer je u zadnjem nastupu odradila odličan posao protiv Ostovich.

 

View this post on Instagram

 

⚠️WARNING GRAPHIC CONTENT⚠️ Chop chop!! All this and still itching for more😝 #UFC #surgery #pvzstrong

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI