Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Uvodne UFC 222 borbe upisale sjajnu gledanost, Wilder i Ortiz premašili milijun | Fight Site

Uvodne UFC 222 borbe upisale sjajnu gledanost, Wilder i Ortiz premašili milijun

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2018 20:59h Autor:

Yoder vs. Dern

Poznati su podaci gledanosti subotnjih borilačkih programa emitiranih na američkim televizijskim kanalizima, odnosno uvodnog programa UFC 222 eventa koji su se prikazivao na FOX Sportsu, kao i boksačkog meča Deontaya Wildera i Luisa Ortiza, emitiranog na Showtime televizijskom kanalu.

U pitanju su podaci dobiveni prema Nielsenovoj metodi, a oni kažu da je uvodne borbe UFC 222 eventa gledalo 905.000 ljudi, što je fantastična brojka, posebno u usporedbi s UFC 221 eventom, koji je upisao ispod 700.000 gledatelja. Ove brojke približno su jednake onima koje su polučile uvodne borbe UFC 220 eventa, predvođenog od strane Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Na FOX Sportsu prikazane su četiri UFC borbe. Sve je otvoreno kontroverznom borbom Hectora Lombarda i CB Dollowaya, nastavilo se onom između Johna Dodsona i Pedra Munhoza, tu je bio duel Alexandera Hernandeza i Beneila Dariusha, a cijele “prelimse” predvodila je MacKenzie Dern u borbi protiv Ashley Yoder te je za pretpostaviti kako je ona zapravo glavni razlog ovih sjajnih brojki.

Zadovoljni mogu biti i na Showtime Sportsu, budući da već dugo nisu ostvarili sjajne rezultate kao ove koje su im donijeli Deontay Wilder i Luis Ortiz. Zapravo, cijeli program koji su prenosili baš i nije bio jednako uspješan te je prosječna gledanost iznosila 730.000 gledatelja. No, Wilder i Ortiz otišli su u sedam znamenki, odnosno njihov meč gledao se u 1.055.000 američkih kućanstava, dok je u jednom trenutku brojka otišla i do 1.2 milijuna. Showtimeu je također bitno da su nadmašili svoje najveće konkurente, HBO televiziju, koja je prenosila meč Sergeya Kovaleva i Igora Mihalkina, koji je upisao gledanost od 590.000.

U svakom slučaju, sjajno je vidjeti podatke koji svjedoče tome da se ovog vikenda borilački sport poprilično pratio. Šteta je da nemamo podatke o gledanosti Bellatorovog eventa te da je moguće sve usporediti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI