Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Usporedba: Vitor vs. “TRT Vitor” (FOTO) | Fight Site

Usporedba: Vitor vs. “TRT Vitor” (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2017 10:52h Autor:

Ilustracija

Prvi put nakon deset godina Vitor Belfort je proteklog vikenda na UFC-u 212 u Rio de Janeiru odradio meč koji je otišao do sudačke odluke. Do sada je njegova taktika uglavnom bila: “Kill or be killed”! No, za pretposljednji ugovorni meč u UFC karijeri odlučio se na potpuno drugačiji pristup. Bio je to strpljivi Belfort koji je čekao dokle god je bilo potrebno. Većina će reći da je čekao i previše, odnosno da mu je pobjeda izmakla na sudačkim listama. S tim se naravno ne slažu suci koji su mu dali prednost protiv kolege veterana Natea Marquardta.

Ono što je i većinu Belfortovih fanova nagnalo da požele da je ovo bio posljednji njegov nastup u karijeri, jest Brazilčev fizički izgled. “The Phenom” nikada nije fizički izgledao gore. Posljedica je to nemogućnosti upotrebe hormonskih terapija što mu je ranije u karijeri prolazilo pa je zato i dobio nadimak “TRT Vitor”. Nova politika UFC-a je donijela i nova pravila, a Belfort je izgubio tu privilegiju.

Tijelo mu je drastično počelo propadati svakim sljedećim ulaskom u Octagon. Razlika između njegove trenutačne fizičke konstitucije i one Natea Marquardta je naprosto bila nevjerojatna. Šok je time veći, ako se zna da je upravo Belfort donedavno bio jedan od najsnažnijih i fizički najmoćnijih boraca.

Pogledajte fotografiju s vaganja Belforta za UFC 212 i sličnu fotografiju od prije nekoliko godina.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI