Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Usmanu se ne bori protiv Meeka, pokušava protivnika zamijeniti Covingtonom | Fight Site

Usmanu se ne bori protiv Meeka, pokušava protivnika zamijeniti Covingtonom

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.10.2017 22:05h Autor:

Kamaru Usman

Čini se kako Kamaru Usman pokuša pobjeći iz “mismatcha” koji su mu za UFC 219 namijenili UFC matchmakeri, odnosno svog protivnika Emila Meeka pokušava zamijenili Colbyem Covingtonom.

Usman je danas na Twitteru objavio kako misli da njegov ugovoreni protivnik, Emil Meek, neće biti u stanju nastupiti na UFC 219, koji se održava 30. prosinca te na čiji program je ugovorena njihova borba. Uz to je automatski odlučio prozvati Colbya Covingtona.

“Moj protivnik možda neće biti spreman boriti se 30. prosinca, dakle Colby Covington, želim čuti kakve ćeš sada imati izlike da me izbjegneš. Taj šupak je rekao da ga ja izbjegavam. UFC mu je upravo ponudio borbu 30. prosinca, pa ćemo vidjeti koga je strah.”

Tako nešto se nije svidjelo norveškom borcu, koji je to odmah anulirao te izjavio da nema nikakvog govora o njegovom odustajanju od te borbe. Istina da je ova podosta loše ugovorena borba, ako gledamo na iskustvo i reference boraca, no ne bi bilo pošteno prema Meeku da UFC sada promijeni borca, iako je to vjerojatno opcija, ako smatraju da bi borba Covingtona i Usmana mogla biti uspjeh, posebno ako se gleda na promotivnu stranu.

“Biti ću tamo za tebe, obećavam ti to putem ovih pet riječi. Kada budeš disao, želim biti zrak koji ćeš udahnuti. Biti ću tamo za tebe Kamaru, ne brini <3.”, napisao je Meek na Twitteru, a malo kasnije je objavio novi post, ovog puta na Facebooku.

“Naravno da Kamaru Usman želi Colbya Covingtona, zna da mu je to lakša borba nego što bi bila protiv mene.”

Vidjet ćemo što će UFC napraviti po ovom pitanju, no sada se vrlo realna opcija čini odbacivanje Meeka iz te borbe, ukoliko je Covington spreman nastupiti za dva mjeseca. Ma koliko god to bilo nepošteno prema norveškom borcu, koji ispred sebe ima veliku priliku savladati rangiranog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI