Kamaru Usman pokazao potpisan ugovor za borbu protiv Woodleya

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.12.2018 13:22h Autor:

Kamaru Usman

Čini se kako je UFC spreman promijeniti svoje planove, prema kojima bi Colby Covington trebao biti idući izazivač velter kategorije, odnosno protivnik Tyrona Woodleya. Barem se tako može zaključiti iz onoga što je na internetu objavio Kamaru Usman.

Naime, otkako je Usman savladao Rafaela Dos Anjosa, na finalu Ultimate Fightera prije dva tjedna, počele su se pojavljivati kombinacije po pitanju iduće borbe za velter titulu. Prvo je Dana White, odmah nakon eventa, rekao kako je Usman oduševio te kako bi mogao biti idući, da bi na kraju sam borac rekao da mu borba za titulu nije primarna, nego da bi se radije borio protiv Colbya Covingtona. S druge strane, prvak Tyron Woodley je izjavio kako će se svakako u svom idućem nastupu boriti protiv Covingtona, da bi kasnije borba protiv njega, koju je UFC namjeravao organizirati za 26. siječnja, bila neizvediva. Sve je to dovelo do podosta zavrzlama, a sapunica se nastavlja novom objavom na Twitteru Kamarua Usmana.

On je objavio fotografiju službenog UFC ugovora, kojeg je potpisao prije tri dana, odnosno 10. prosinca. Na njemu nije naveden nikakav datum, ali zato je navedeno ime eventa, koje je Usman nažalost sakrio. No, navedeno je kako bi mu protivnik trebao biti Tyron Woodley, što bi značilo da, ukoliko je ovo relevantna fotografija, Nigerijac preskače red te će se boriti protiv prvaka. Kada će to biti, ne znamo, ali ovako je sigurno da će u tom slučaju Colby Covington, koji je čak držao titulu privremenog prvaka, biti ostavljen sa strane.

“Šampione, nadam se da je ruka spremna i da se uskoro vidimo”, napisao je Usman kao komentar priložene fotografije, koju možete vidjeti i ispod teksta.

Prema posljednjim informacijama do kojih je došao Ariel Helwani, Woodley nema namjeru išta potpisivati dok ne dobije liječničku dozvolu za nastup. No, sam je nedavno izjavio kako se nada borbi u prvoj trećini 2019. godine. No, u istom tom razgovoru je rekao kako se definitivno bori protiv Colby Covingtona i da nikakve druge opcije nisu bile u igri. No, ako je UFC odlučio drugačije, teško će tu Woodley išta moći napraviti da se dogodi onako kako bi on volio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI