Usman i Hassan predstavnici svojih timova na TUF finalu! Graves i Luque također na programu (VIIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2015 17:37h Autor:

Hayder Hassan vs. Kamaru Usman

Nakon što je završilo prikazivanje 21. sezone Ultimate Fightera te nakon što su poznati pobjednici, napokon je kompletiran i program finalnog eventa, koji je na rasporedu u srijedu, 15. srpnja.

Može se reći kako su vlasnici timova, Glenn Robinson za Blackzillianse i Dan Lambert za American Top Team, prema očekivanjima odabrali borbe koji će njihove timove predstavljati na finalu. Zanimljivo, ulog je puno veći nego tijekom sezone, koja se sastojala od 12 borbi. Pobjednici sezone osvojili su 200.000 dolara, dok će pobjednik ove jedne borbe svom timu priskrbiti 300.00 američkih novčanica. 

Tako će American Top Team predstavljati Hayder Hassan, koji je tijekom sezone ostvario tri pobjede. Prvo nad Andrewsom Nakaharom, nakon toga i nad Felipeom Portelom, a sve je finishirao posljednjim nastupom, gdje je u jučer emitiranoj posljednjoj epizodi savladao Vicentea Luquea, nakon fantastične tri runde. Poznat je pod nadimkom "Blackzillian killer", zbog brojnih pobjeda nad članovima konkurentske ekipe i prije ovog showa.

Blackzillianse će predstavljati njihov najveći talent, opasni Nigerijac Kamaru Usman. On je nastupio dva puta tijekom sezone, a već u prvoj epizodi je iznenadio pobjedom nad velikim talentom Michaelom Gravesom. On je ujedno ostvario i posljednju Blackzillians pobjedu u ovoj sezoni, kad je u devetoj borbi savladao bivšeg WSOF prvaka, Stevea Carla.

Osim njih dvojice, još je po jedan član svakog tima našao mjesto na programu ovog eventa. Vicente Luque je za sjajnu predstavu u posljednjoj borbi nagrađen UFC ugovorom, a protivnik će mu biti Michael Graves, autor nevjerojatnog preokreta iz pretposljednje epizode. Njihova borba također je našla svoje mjesto na glavnom programu eventa.

Inače, sam event predvodi borba u velter kategoriji između Jakea Ellenbergera i Stephena "Wonderboy" Thompsona, a na programu se nalazi i susret Jorgea Masvidala i Cesara Ferreire. Također, svoj UFC debi upisat će i Michelle "Karate Hottie" Waterson, bivša Invicta prvakinja svijeta.

Ultimate Fighter 21 Finale – popis borbi

Jake Ellenberger vs. Stephen Thompson   
Hayder Hassan vs. Kamaru Usman
Michael Graves vs. Vicente Luque   
Jorge Masvidal vs. Cezar Ferreira   
Michelle Waterson vs. Angela Magana   
Russell Doane vs. Jerrod Sanders   

Darrell Montague vs. Willie Gates   
Maximo Blanco vs. Mike De La Torre   
Caio Magalhães vs. Josh Samman   
Trevor Smith vs. Dan Miller   
George Sullivan vs. Dominic Waters

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI